7 сильных молитв ко Пресвятой Троице

Молитва об исцелении больного

О , Премилосе́рдый Бо́же, О́тче, Сы́не и Святы́й Ду́ше, в Неразде́льней Тро́ице покланя́емый и сла́вимый, при́зри благоутро́бно на раба́ Твоего́ (и́мя), боле́знию одержи́маго; отпусти́ ему́ вся́ согреше́ния его́; пода́й ему́ исцеле́ние от боле́зни; возврати́ ему́ здра́вие и си́лы теле́сные; пода́й ему́ долгоде́нственное и благоде́нственное житие́, ми́рныя Твои́ и преми́рныя бла́га, что́бы о́н вме́сте с на́ми приноси́л благода́рныя мольбы́ Тебе́, Всеще́дрому Бо́гу и Созда́телю на́шему.

П ресвята́я Богоро́дица, всеси́льным заступле́нием Твои́м помоги́ мне умоли́ть Сы́на Твоего́, Бо́га моего́, об исцеле́нии раба́ Бо́жия (и́мя).

В се святы́е и а́нгелы Госпо́дни, моли́те Бо́га о больно́м рабе́ Его́ (и́мя). А ми́нь.

Видео

Молитва Святым чудотворцам и бессребренникам, мученикам Киру и Иоанну

Тропарь, глас 5-й:

Святии славнии Кире и Иоанне, безсребреницы, мученицы и чудотворцы, милосердием своим, яко стеною необоримою, нас оградите от всех бед и от врагов видимых и невидимых сохраните непрестанною вашею молитвою ко Господу.

Кондак, глас 3-й:

От Божественныя благодати дар чудес приемше, святии, чудодействуйте непрестанно, вся наша страсти рукодейством секуще невидимым, Кире Богомудре со Иоанном славным: вы бо Божественнии врачеве есте.

Молитва:

О, святые чудотворцы и врачи безмездные Кире и Иоанне, прибегаем к вам, от болезней наших страдая люто.

Во дни жизни вашея проповедовали вы, яко недуг души тяжелее всех недугов тела и, егда душа грехами болезнует, часто и тело в болезнь впадает.

Знаем мы, что болезнями от грехов очищаемся, умолите же, святые чудотворцы, Господа, да дарует Он прощение согрешений нам, слабым и беспомощным, в болезнях изможденным, да не погибнем, впавши в уныние.

Ускорите на помощь нам и исцелите болезни наши, и мы в здравии, покаянии дни наши проведя, в мире окончим жизнь нашу и в день Судный с чистым сердцем предстанем пред очами Судии вселенной, Сердцеведца Бога.

Егоже поем и славим во веки веков.

Аминь.

Об исцелении молятся Святым мученикам Киру и Иоанн
Об исцелении молятся Святым мученикам Киру и Иоанну

Молитва Пресвятой Богородице о здравии болящего

Пресвятой Богородице — святой женщине, родившей Иисуса Христа, молятся о здравии и благополучии:

Пресвятая Богородица, Матерь Божья, сына родившая для нас — Отца единого.

Ты покровительница всех страждущих, сирых, убогих к тебе обращающихся. По милости своей, услышь меня раба Божьего (имя).

Слово молвлю за болеющего раба Божьего (имя), покрой его своим покровом надежным, словом крепким.

Даруй ему надежду на скорое выздоровление, за покаянием сразу наступившим.

Благодарю тебя, Матерь Божья. На тебя единую уповаю. Аминь.

Икона Пресвятой Богородицы
Икона Пресвятой Богородицы

Молитва святой Троице об исполнении желания

«Пресвятая Троице, единосущная Державо, всех благих Вина, что воздадим Тебе за вся, яже воздала еси нам грешным и недостойным прежде, неже на свет произыдохом, за вся, яже воздаеши коемуждо нас по вся дни, и яже уготовала еси всем нам в веце грядущем! Подобаше убо, за толикия благодеяния и щедроты, благодарити Тя не словесы точию, но паче делы, храняще и исполняюще заповеди Твоя: мы же, страстем нашим и злым обычаем внемше, в безчисленныя от юности низвергохомся грехи и беззакония. Сего ради, яко нечистым и оскверненным, не точию пред Трисвятое лице Твое безстудно явитися, но ниже имени Твоего Пресвятаго изрещи довлеяше нам, аще бы не Ты Сама благоизволила, во отраду нашу, возвестити, яко чистыя и праведныя любящи, и грешники кающияся милуеши и благоутробне приемлеши. Призри убо, о Пребожественная Троице, с высоты Святыя Славы Твоея на нас, многогрешных, и благое произволение наше, вместо благих дел, прииими; и подаждь нам духа истиннаго покаяния, да возненавидевше всякий грех, в чистоте и правде, до конца дней наших поживем, творяще пресвятую волю Твою и славяще чистыми помыслы и благими деяньми сладчайшее и великолепое имя Твое. Аминь.»

Св. Архангелу Рафаилу

Аудио:

О, святы́й Арха́нгеле Рафаи́ле! Всеусе́рдно мо́лим тя́, бу́ди на́м путеводи́тель в жи́зни на́шей, сохра­ни́ от все́х ви́димых и неви́димых вра́г, исце­ли́ душе́вныя и теле́сныя боле́зни на́ша, упра́ви жи́знь на́шу к покая́нию во гресе́х и ко творе́нию до́брых де́л. О, святы́й вели́кий Рафаи́ле Арха́нгеле! Услы́ши на́с, гре́шных рабо́в Бо́жиих (име­на́), моля́щихся тебе́, и сподо́би в зде́шней и в бу́дущей жи́зни благодари́ти и сла́вити о́бщаго Созда́теля на́шего в безконе́чныя ве́ки веко́в. Ами́нь.

Как правильно читать молитвы от болезни

У всех молитв есть свои стандартные правила, которые необходимо соблюдать для получения хорошего результата. Как правильно читать молитвы от болезни?

  1. Читать моление лучше рано утром, до первого приёма пищи. Можно повторить ещё вечером, перед сном.
  2. Текст необходимо выучить наизусть. Но первые сеансы моления можно проводить, читая текст из интернета.
  3. Читать необходимо громко. Каждое слово должно звучать отчетливо. Если Вы не хотите в первое время читать молитву вслух, то можно это делать про себя.
  4. В силу молитвы надо верить. Это самое главное правило.
  5. Эффект будет лучше, если делать это всей семьёй. Но при очень сложной жизненной ситуации можно читать и в одиночестве.
  6. Если Вы не знаете значения каких — либо слов в тексте молитвы – обратитесь к священнику.
  7. Придерживайтесь поста 3 — 5 дней до начала чтения молитв. Это поможет очистить Ваш организм изнутри перед обращением.
  8. Поставьте перед собой икону – так будет намного спокойнее. Можно оборудовать в доме красный угол с иконами, церковными свечами и лампадой. Это настроит Вас на хороший лад и будет отличным напоминанием о чтении каждый день.
  9. Если боль сильная – лучше читать на убывающую луну, если нарастающая – на растущую.
  10. Вдумывайтесь в слова, которые произносите.
  11. Обращайтесь непосредственно к Господу Богу.

Нужно ли читать молитвы после исцеления

После исцеления у многих людей встает серьёзный вопрос: продолжать ли читать молитвы? Ответ однозначный: да, продолжать. Существуют даже специальные моления, которые несут благодарность к Всевышнему. Вы можете помолиться и послать Господу Богу свои слова благодарности за ваше прекрасное спасение. Возьмите чтение молитв за привычку. Делайте этот ритуал хотя бы один раз в день. Благодарите Бога за крышу над головой, вкусную пищу и хорошее самочувствие.

Молитва Пресвятой Богородице

Молитвы Пресвятой Деве Марии адресуют, прося даровать исцеление и здоровье. Читать её лучше в церкви, но разрешается в домашних условиях. При этом обязательно — перед образом Богоматери «Целительница». Можно произносить слова молитвы за здравие близких и родных, а также и самого себя.

Приими́, о, Всеблагослове́нная и Всемо́щная Госпоже́ Влады́чице Богоро́дице Де́во, сия́ моли́твы, со слеза́ми Тебе́ ны́не приноси́мыя от на́с, недосто́йных ра́б Твои́х, ко Твоему́ цельбоно́сному о́бразу пе́ние возсыла́ющих со умиле́нием, я́ко Тебе́ Само́й зде́ су́щей и вне́млющей моле́нию на́шему. По коему́ждо бо проше́нию исполне́ние твори́ши, ско́рби облегча́еши, немощны́м здра́вие да́руеши, разсла́бленныя и неду́жныя исцеля́еши, от бе́сных бе́сы прогоня́еши, оби́димыя от оби́д избавля́еши, прокаже́нныя очища́еши и ма́лыя де́ти ми́луеши; еще́ же, Госпоже́ Влады́чице Богоро́дице, и от у́з и темни́ц свобожда́еши и вся́кия многоразли́чныя стра́сти врачу́еши: вся́ бо су́ть возмо́жна хода́тайством Твои́м к Сы́ну Твоему́, Христу́ Бо́гу на́шему. О, Всепе́тая Ма́ти, Пресвята́я Богоро́дице! Не преста́й моли́тися о на́с недосто́йных раба́х Твои́х, сла́вящих Тя́ и почита́ющих Тя́, и поклоня́ющихся со умиле́нием Пречи́стому о́бразу Твоему́, и наде́жду иму́щих невозвра́тну и ве́ру несумне́нну к Тебе́, Присноде́ве Пресла́вней и Непоро́чней, ны́не и при́сно и во ве́ки веко́в. Ами́нь.

Слова сердечной молитвы, обращенные к Богородице, всегда будут услышаны.

Молитва Пресвятой Троице от курения

«О премилосердный Боже, Отче, Сыне и Святьш Душе, в Нераздельней Троице покланяемый и славимый, призри благоутробно на раба Твоего (имя), болезнию одержимаго; отпусти ему вся согрешения его; подай ему исцеление от болезни; возврати ему здравие и силы телесные; подай ему долгоденственное и благоденственное житие, мирные Твой и премирные блага, чтобы он вместе с нами приносил благодарные мольбы Тебе, Всещедрому Богу и Создателю нашему. Аминь.»

Молитва на исцеление

Это самая популярная молитва среди православных христиан, слова которой обращены к Святой Троице. С ее помощью вы можете попросить о здравии или об исцелении не только для себя, но и для других людей.

«О Премилосердый Боже, Отче, Сыне и Святый Душе, в нераздельной Троице поклоняемый и славимый, призри благоутробно на раба Твоего (имя), болезнею одержимаго; отпусти ему вся согрешения его; подай ему исцеление от болезни; возрати ему здравие и силы телесныя; подай ему долгоденственное и благоденственное житие, мирные Твои и примирные блага, чтобы он вместе с нами приносил благодарные мольбы Тебе, Всещедрому Богу и Создателю моему. Пресвятая Богородица, всесильным заступлением Твоим помоги мне умолить Сына Твоего, Бога моего, об исцелении раба Божия (имя). Все святые и ангелы Господни, молите Бога о больном рабе Его (имя). Аминь.»

Молитва Матроне Московской о здравии болящего

Матрона Московская помогает в решении многих житейских проблем, но мольбы о здоровье относятся к категории наиболее важных и значимых. А если в слова молитвы за здравие близких и родных вкладывается вся сила желания, святая обязательно их услышит и поможет.

О, блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи, и данною ти свыше благодатию различныя чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех и греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наша лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наша согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящаго дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единаго Бога, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь

Обращаясь за помощью к святой, нужно не забывать каяться в своих грехах и благодарить за помощь и поддержку Матушку Матрону.

Теги